Sep 29, 2008

Nak cari laptop

Nak cari laptop? adusss... ape gak la tuan tanah ni ckap yerk..??

mcm ni..aku rasa sekarang memang teramaaattttt perlu untuk diriku mempunyai laptop sndri..
ishhhh3x....nape lak nih??
ye lar... dah rasa mcam keperluan lak wat diriku..skrg ni pkai pc jer..pc tngaal kat bngi..
bile balik curi jer, nak online tenet kene g cc..sejam dah la dlam RM2-RM3...mahal tuh..
lgpun aku dah ada broadband sndri (maxis broadband)
ape gune byar kalo xgune semaksima mungkin tul x? kan..kan..kannn...???

lgpun..bisnes online aku perlu bnyk pemantaun dah skrg nih..
kene slalu online ler..pyah gak xde laptop ni yerk..tu la..dulu nak amik pc je..
skrg kene cri laptop la tuk mudah aku bwak ke hulu-hilir...

ha! sesapa ada lobang tuk laptop best2 bgtau aku la yer..
rege dlam RM1500-RM3000..
waktu post ni dibuat pun aku kat cc..
ishhh...melayang RM6 aku arini kat tokei cc..ishhh3x...
xkire2x...balik ni nak cri laptop gak...hehehe..

k, salam hormat buat semua! daaa....=)



5 comments:

MOHD AFIQ said...

besar mane sangatlah RM 2 dan Rm 3 tu kalu dibandingkan dengan kedudukan anda sekarang

aDdeyla said...

HAHA..
Klako la awk nih..erm,cari la laptop cepat2..

muszt said...

aku ada lubang menarik punya..
tp brand acer je la..
hehehehe....nak bgtau la..
mmg ada dari 1500 sampai 3000..
ikut spec yg ko nak la..
muszt

aiman_120 said...

no wonder people's calling u mr crab...

student; said...

to afiq;

hahaha..mandai la ko..liabiliti ak pun melambak bnyk..tu kalo bleh nak save budget secukup rasa..hehe..


to addeyla;

yela2..ni dok cri lar..awk tlg le crikn skali tuk sy..


to muszt;

bleh2...mai jmpe mngadap ak..kalo cun ak on je amik terus..=)


aiman_120

mr crab? sory, xfham..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...