Feb 13, 2010

Selamat bercuti!

Cuti kembali!!

.

.

.

.

Sewaktu entry ini ditulis, aku masih berada di Bangi, mungkin menjelang petang aku akan berangkat pulang ke Johor. Perjalanan seorang lone ranger dengan Motosikal YamahaLC ni mengikut pengalaman-pengalaman yang lepas mengambil masa 4 jam.

Bangi-JB(Ceramic Energy Cafe)-Kota Tinggi


Itulah gambaran perjalanan petang nanti.

.

.

.

Whoa!! Seronoknyer...Apa rancangan cuti ni?

Cuti ni, aku nak mulakan dan berusaha untuk siapkan tugasan KKBI Taranum dan hendak mula menaip Tugasan PIM. Erm, berjayakah? InsyaALLAH.

Projek lain? Aku kembali semula dengan projek produk fizikal tapi untuk kali ni target pasaran
offline sahaja. Bermula dari bawah, mencari semangat bisnes produk fizikal macam sewaktu aku running OneDropPerfumes dulu. Projek dah berjalan, cuma web memang aku belum siapkan pun, berjalan dengan offline sahaja. Berminat nak tau? YM je lah aku kalau teringin sangat nak tahu.

.

.

.

Masih sedang mencari kekuatan dalam diri, masih mencari semula idea-idea bombastik dan pemikiran diluar kotak (whoa!) yang entah la hilang ke mana. Otak aku dah tua kot?hehe..

.

.

Salam mesra dan salam hormat buat semua. Manfaatkanlah cuti ni sebaiknya, semoga apa-apa yang dibuat mendapat rahmat dan petunjuk daripadaNYA. Ameen.

*Musim cuti ni musim tunang dan musim kahwin, so selamat berbahagia buat sahabat-sahabat aku yang dah mendirikan rumahtangga. Selamat melangkah ke 'alam' baru. Semoga berbahagia ke anak cucu! =)1 comment:

1tomyam said...

waaah...hepi, selamat bercuti dengan jayanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...