Aug 10, 2008

Leader2 Online Marketing WAJIB ada sistem ni!


Untuk entry kali ini, aku nak berkongsi pada semua tentang 1 benda nih..(ish.. mukadimah skema abis..hehe..)

Aku memang minat pd Online Marketing, sebab ape? Sbgai seorang student, masa aku mmg padat, jdi Bisnes based on Internet nilah yang pling mudah untuk aku running...Bisnes online yang aku gila-gila buat dan profitnya aku nmpak smpai sekarang ialah MyMode. Dengan adanya website replika (Prepaid4u)memudahkan untuk promote bisnes.. Bisnes kedua aku pulak ialah Ceramic Club (JutawanCeramic).. Bisnes ni pun masyuk gak.. Kedua-duanya dah ada website replikanya.. Tugas aku setelah join hanyalah promote website tu sebaik mungkin..

Lantaran itulah di masa itu pengiklanan melalui YahooGroups masih efective. Pengiklanan melalui email masih memberikan impak yang kuat. Apa lagi sekiranya anda berani mengeluarkan modal untuk pengiklanan berbayar di Website Berita Harian, Harian Metro atau Harakah Online. namun sekarang aku dapati feedback yang diterima berbanding kos yang terpaksa dikeluarkan agak tidak berbaloi. Jadi aku perlu kaedah lain yg lebih efective.


Oleh itu..aku nak kongsi dengan korang semua...


"Promosi & Followup downline guna
sistem BULK SMS disamping menjana pendapatan dari sistem affiliate yg disediakan. Ada 2 plan. Direct sponsor & Spillover. Register cepat kalau hanya nak duduk diam dapat duit. Serampang 3 mata. Buat duit disamping boleh kukuhkan performance Bisnes anda! Saya dah ulas dalam blog saya akan keberkesanan sistem BULK SMS ini!

Daftar dulu di
http://www.mybulksms.biz/?ref=student "

Amacam? best x?? Tipu la kalo korang xde rasa tertarik dengan benda ni!! Berdasarkan kepada pengalaman aku, 75% Free member aku(x kiralah P4u atau JutawanCeramic) yg UPGRED VIP adalah dengan follow-up melalui sms!




Sistem bulk SMS membolehkan penghantaran SMS menggunakan komputer anda. Bukan hanya penghantaran SMS kepada satu penerima sahaja malah beribu-ribu penerima dengan beberapa klik sahaja. Bukan itu sahaja, anda boleh membuat sebarang nama sebagai "Sender id". Boleh digunakan bagi perniagaan, promosi, peribadi atau apa-apa tujuan hebahan. Sistem ini dilengkapi dengan berbagai aplikasi SMS/MMS seperti phone book, baki kredit, SMS peringatan, SMS scheduler, penghantaran bisnes kad, laporan berkaitan dan banyak lagi.

Macam mane tu??begini :

mane yang lebih meyakinkan??

*peringatan : anda dilarang sama sekali menggunakan nama company seperti astro,maxis,celcom,digi.anda boleh dikenakan tindakan undang-undang.


Lagi ape yang kite dapat dengan menyertai mybulksms ni???

  • Laman web peribadi bernilai RM1000
  • hosting dan domain web bernilai RM200
  • Laman web Sistem Bulksms yang bernilai RM800
  • Percuma 250 kredit SMS.

wow!! banyak 2.. tetapi untuk dapat semua kelebihan diatas anda mestilah
berdaftar & menjadi ahli VIP.Berapa yuran pendaftaran yang dikenakan?? Hanya
RM250 shj.Dengan RM250 ini anda akan dapat semua diatas.


takkan ini aje?? tidak,ada lagi yang akan anda dapat disamping mengembangkan
biz MLM anda, iaitu incentive tajaan.

Secara lazimnya incentive tajaan yang ditawarkan terbahagi kepada 2 peringkat.

1) Direct Sponsor

- Sebanyak RM70 setiap seorang.
- Bukan itu sahaja, Tambahan sebanyak RM100 setiap kali anda berjaya mendapatkan 3 orang direct sponsor.
- Limit tajaan Direct Downline, Tiada Had! (rujuk gambarajah dibawah)




2) Spillover Auto Downline

- Matrik Force 3 X 10.
- RM10 untuk setiap soorang sampai level 10
- Tak kira downlie siapa pun akan disusun mengikut turutan Force Matrix 3 X 10 (siapa dulu dapat dulu)
- Plan pasif pada yang tak pandai menaja.(rujuk gambar dibawah)


Bagaimana susunan Spillover dibuat?

Anda rujuk carta di atas sebagai contoh bagaimana susunan matrix dari kiri ke kanan dibuat secara auto placement.
  1. Katakan Si (A) mendapat 3 orang downline iaitu B, C dan D (MERAH).
  2. Katakan D mendapat 3 orang iaitu E, F dan G (HIJAU). Lihat dengan teliti bagaimana penyusunan dibuat. Disebabkan spillover, susunan dibuat di bawah B.
  3. Katakan F pula berjaya mendapat 4 penajaan iaitu H, I, J dan K.(KUNING). Disusun berbaris dari kiri ke kanan di bawah C dan D.
  4. Katakan C pula mendapat 1 Penajaan iaitu L (UNGU). Diletakkan di bawah D.
  5. Katakan J pula mendapat 4 Penajaan iaitu M, N, O dan Q (BIRU). Selepas M diletakkan di bawah D dan spillover, N, O dan Q diletakkan di bawah E.
  6. Begitulah seterusnya sehingga matrix 3 X 10 lengkap sepenuhnya bagi setiap pelanggan.
  7. Lihat B, sehingga ini beliau telah mendapat RM60 dan berpeluang mendapat sehingga RM885,720 walaupun tidak membuat sebarang penajaan.

Bagaimana pula D cari downline, tapi dapat kat B? Rugilah si D?

Tidak... Jangan lupa D tetap dapat RM70 seorang bagi setiap downline yang dicarinya sendiri sedangkan B tak dapat yang itu. Pelan Spillover ini hanya sebagai satu bonus sahaja dan dalam masa yang sama membuatkan setiap orang boleh dapat income pasif.

So dari sini aku lihat prospek terdiri dari 3 bahagian.

  1. Orang yg memang mencari poerkhidmatan begini untuk mempromosikan perniagaan mereka. - Masih tetap menguntungkan daripada subscripe plan peiklanan bulk sms di tempat lain sebab yg lain tiada pelan affiliate.
  2. Orang yang memang berniat untuk nak Duduk Diam-Diam Dapat Duit - Kalau anda dari golongan ni, maka sendiri mau ingatlat untuk register awal-awal. Sebab lazimnya sistem auto downline spillover force matrix begini memang memberikan keuntungan lebih kepada orang yang join awal. Tapi kalau lambat pun, apa nak heran... anda sendiri yang memilih untuk 'Duduk Diam-Diam', so... jangan la nak bising pulak, yer tak?
  3. Orang yang nak gunakan sistem, disamping nak konsentrate buat penajaan langsung untuk insentif yang lebih lumayan. - Golongan ni baik join awal ke, join lambat ker, memang tetap akan berjaya insyaAllah.
Jika nak register dengan sistem ni,
klik dan daftar disini, http://www.mybulksms.biz/?ref=student

2 comments:

Xpaid said...

memang saya memerlukan system yg sebegini utk melakukan online marketing secara bulksms

malahan pula system ini ada class yg tersendiri di samping dapat mengguna, kita juga dapat memasuki bisnes affiliate nya yg memberi sama rata spillover terhadap mereka yg menjadi ahli

student says; said...

ye betul..:)
kepada Online Marketer memang SANGAT MEMERLUKAN sistem ini, jadi jangan ragu2 lagi untuk daftar seperli link di atas..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...