May 9, 2010

Hadiah hari ibu

Selamat Hari Ibu.
Apa hadiah untuk ibu bagi tahun ini?

.

.

.


Alhamdulillah, pada hari ini diadakan Mesyuarat Agung PIBG dan Hari Anugerah Cemerlang SMA Kota Tinggi. Buat pengetahuan, aku dulu bersekolah di sekolah ini dari Tingkatan 1 hingga 4 dan selepas itu barulah aku menyambung di SMKA Bandar Penawar bagi Tingkatan 4 dan 5.

Hari Anugerah Cemerlang pada kali ini berbeza bagi keluarga aku. Adik ke-3 aku, Muhammad Zaki dan ke-4, Siti Zulaikha menerima Anugerah Pelajar Cemerlang bagi SPM dan PMR peringkat sekolah. Ayah dan Mak aku pula menerima anugerah Ibu dan Bapa cemerlang. Tahniah diucapkan.

Muhammad Zaki sekarang melanjutkan pelajaran di Maahad Johor, mengambil STAM. Siti Zulaikha pula masih bersekolah di SMA Kota Tinggi. Semoga meniti kecemerlangan lagi untuk SMA bagi tahun ini dan SPM bagi tahun hadapan pula, insyaALLAH.

.

.

Gambar berupaya menceritakan semuanya kan.


SMA Kota Tinggi. Oh, sekolahku.Selamat meniti kecemerlangan seterusnya.Zaki sedang menerima anugerah.Ayah turut menerima anugerah. Tahniah!Ayah, Siti, Ibu, ZakiAyah dan Ibu


Mudah-mudahan, dengan sedikit kecemerlangan ini mampu menyejukkan hati ibu, Kami semua sayang ibu!

*err..kata-kata 'hikmat' dari ibu, abang bila pula nak naik pentas lagi??Dulu dah puas naik pentas sekarang dah tak mau lagi?huuu..

6 comments:

mus@akim said...

ko bkn slalu kat pentas ke? tp men gamelan la.. hehehe

student said...

tu la pasal kan?huu

Aliza said...

comel lah adik tu...heheheh

student said...

yg mana 1 paling comel kak?hehe..

Terima kasih..:)

degree student said...

tahniah2...
mmg family gemilang...=)
smg sentiasa berjaya dunia n akhirat...

student said...

takde gemilang mana pun, biasa-biasa je..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...